Podcastblaster Podcast Directory  Podcast Directory

Podcast Search   
Podcast title En podd om BK Häcken
Website URL http://enpoddombkh.libsyn.com/...
Description En podd om BK Häcken. Av och med Leonard Abrahamsson och Jonas Henriksson.
Updated Sat, 22 Jun 2019 12:42:32 +0000
Image En podd om BK Häcken
Category Sports & Recreation
Subscribe

Vote for this podcast
    Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 ( votes cast)

Link to this podcast En podd om BK Häcken

Episodes

1. S03E09 – "Jinx"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 34.36Mb)

Description:

Uppladdning och feelgood inför torsdagens cupfinal. Det stora jinx-snacket, en intressant domarmiss, Ekpolo, Kari och en del annat.2. S03E08 - "Den med Ove Henriksson"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 50.68Mb)

Description:

Som en del i uppladdningen till cupfinalen bjuder vi på ett specialavsnitt med Ove Henriksson som är en del av klubbens scoutinggrupp. Ove har tidigare spelat i klubben och varit ledare för klubbens tipselitlag. Vi pratar om hans tid i klubben som både spelare och ledare, det blir snack om hur träningsupplägget har utvecklats under åren, hur tidigt man kan se om en spelare kommer lyckas, omgivningens påverkan. Största delen av tide ägnas vi åt scoutingverksamheten och hur det arbetet ser ut. Dessutom faktaruta och lite tankar inför cupfinalen. 3. S03E07 - "Derbydags"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 34.19Mb)

Description:

Linnéa Abrahamsson gästar återigen podden och det ligger en överhängande derbyångest över avsnittet. Vi pratar om matcherna som varit, Mervan situationen, känslorna som supporter. Självklart snackar vi lite om det kommande derbyt och även om det obesegrade damlaget.  4. S03E06 – "Kom igen för fan"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 38.64Mb)

Description:

I den tredje säsongens sjätte avsnitt pratar vi – Jonas och Leo – om taktik, Dalla, Lundberg, Sverrison och Östersund. Det blir även Häckenquiz, och vi har ett avslöjande... Trevlig lyssning!5. S03E05 - "Bortaföljet"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 63.40Mb)

Description:

BK Häcken supportern Christopher Berg gästar podden och vi snackar om det växande intresset kring klubben, supporterkultur, marknadsföring. Såklart pratar vi om matchen mot Falkenberg och dom kommande matcherna mot Djurgården och AIK dessutom undrar Jonas om Nasiru Mohammed har Allsvenskans mest otacksamma uppgift. Detta och mycket mer i det senaste avsnittet av En podd om BK Häcken.6. S03E04 - "Familjen Söndergaard"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 63.95Mb)

Description:

I avsnittet innan den allsvenska premiären så har vi med oss Getingarnas Robin Carlander vi pratar om Getingarnas historia och det växande intresset kring klubben. Vi snackar om Sv. Cupen resan och den stundande finalen på hemmaplan, dessutom snackar vi upp premiären, hur man blandar den bästa gin och tonicen, rosor, det blir quiz och mycket mera.7. S03E03 - "En Gretzky-grej"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 55.10Mb)

Description:

I säsongens tredje avsnitt av En podd om BK Häcken så pratar vi ner lördagens derby mot GAIS, kommande svenska cupen semin mot Djurgården och nyförvärv. Dessutom diskuterar vi nummer, det blir quiz och mycket mer.8. S03E02 – "Andreas Alm"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 61.77Mb)

Description:

Den tredje säsongens andra avsnitt utgörs av en inspelning av vår intervju med Andreas Alm från Getingarnas årsmöte. Han pratar om fotbollsideologi, "bästa position", spelarpotential och klacken. Det blir även Kari Arkivous rivighet, Sam Lundholms Häckenflirt och Andreas Alms speciella tröja. Och det blir en del annat också!9. S03E01 - "Vi bygger broar"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 53.27Mb)

Description:

I tredje säsongens första avsnitt vikarierar Linnéa Abrahamsson för Leo och det pratas om BK Häckens förändrade syn på damlaget mot när Linnéa spelade där. Vi pratar nyförvärv, uppehåll, träningsläger och så saknar vi "sociala medier Kajsa", dessutom bjuds det naturligtvis på en faktaruta.10. S02E25 - "Gala"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 93.28Mb)

Description:

I säsongsavslutningen av En podd om BK Häcken så sammanfattar vi året, dels genom årskrönikan "Vår höst", men också genom en gala där vi dela ut priser till dom som på något sätt gjort sig förtjänta av det under året som gått. Så fram med tilltugg, findrickat och galautstyrseln så utlovar vi 90 min härlig stämning.11. S02E24 – "En match kvar"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 41.24Mb)

Description:

I den andra säsongens tjugofjärde avsnitt pratar vi om Häckenspelare på listan över de bästa spelarna i Allsvenskan, Emil och Dalla, matchen mot Hammarby och om en del annat. Heja Häcken!12. S02E23 – "Förlåt Jonas"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 34.48Mb)

Description:

I den andra säsongens tjugotredje avsnitt har Jonas hicka. Vi pratar om matchen mot rivalerna, bjuder på pest eller kolera-utläggning, det blir Häcken-Jeopardy och vi laddar inför en helg med avgörande matcher för BK Häcken.13. S02E22 – "Noll byten"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 40.90Mb)

Description:

I den andra säsongens tjugoandra avsnitt pratar vi om matchen mot Malmö, (det utjatade ämnet) domarmissar, kontraktförlängningar och "många nuddar på bollen". Det blir även Häckenquiz á la På spåret.14. S02E22 – "Noll byten"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (, 0.00Mb)

Description:

I den andra säsongens tjugoandra avsnitt pratar vi om matchen mot Malmö, (det utjatade ämnet) domarmissar, kontraktförlängningar och "många nuddar på bollen". Det blir även Häckenquiz á la På spåret.15. S02E21 – "Vi mår bra"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 70.35Mb)

Description:

I den andra säsongens tjugoförsta avsnitt pratar vi om bland annat om  tre vinster, derbyt, Ojala och göteborgsmedia. Det blir även quiz gånger två.16. S02E20 – "Hysenarna"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 44.07Mb)

Description:

I den andra säsongens tjugonde avsnitt snackar vi om bra skador, Hysenarna, Crespo och syskon som väljer olika göteborgsklubbar. Trevlig lyssning!17. S02E19 – "Det känns bra"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 38.41Mb)

Description:

I andra säsongens nittonde avsnitt pratar vi om en märklig straff, första gången i år det var riktigt roligt på Bravida, tabellen och Toivio. Självklart blir det även Häckenquiz.18. S02E18 - "Paulinho till landslaget"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 45.81Mb)

Description:

I säsongens artonde avsnitt av En podd om BK Häcken så ger vi Paulinho den hyllning han så väl är värd, vi pratar nyförvärv, mittbackar och så är vi lite oroliga. Det blir även quiz matchsnack och mkt mer!19. S02E17 - "Inte inte besvikna"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 43.53Mb)

Description:

I säsongens 17:e avsnitt av En podd om BK Häcken pratar vi om matchen mot Örebro, en debut som lovade gott, en höst som förhoppningsvis går i dur. Jonas är trött på folk som ska göra poänger på Häckens bekostnad, Nasiru och Fribergs 200 matcher och mycket mera.20. S02E16 – "Hemvändare"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 56.50Mb)

Description:

I den andra säsongens sextonde avsnitt snackar vi om hemvändare i allmänhet och Alexander Jeremejeff i synnerhet, den allmänna känslan kring Häcken och det långt ifrån tillfredställande europaäventyret. Dessutom blir det Häckenquiz och vi flirtar skamlöst för att få en energifull sponsor. Heja Häcken!21. S02E15 - "Europa"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 46.70Mb)

Description:

En podd om BK Häcken är tillbaka och denna gången ett lite längre avsnitt. Vi snackar ner matchen mot Giffarna, Leo prövar Jonas kunskaper om Häckens bästa målskyttar, vi pratar om söndagens svåra bortamatch mot Norrköping. Dessutom har vi med oss en av Sveriges främsta kommentatorer Niklas Jarelind och pratar dels om Häckens utveckling från tiden i Superettan och även en del Europa League. (Tyvärr så slarvade jag (Jonas) med mikrofonen under denna intervjun så ljudet är tyvärr sådär) 22. S02E14 – "Lyxkryssning"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 38.36Mb)

Description:

En podd om BK Häcken är tillbaka efter sommarlovet. Det är ett något kortare avsnitt än vanligt men det blir snack om spelare in och spelare ut, Häckenquiz och profetior inför hösten. Det är underbart att vara tillbaka!23. S02E13 – "Blanda och ge"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 63.14Mb)

Description:

I den andra säsongens trettonde avsnitt snackar vi ner vårdelen av säsongen lagdel för lagdel, vi pratar om sommaren och hösten, dessutom blir det ett VM-influerat Häckequiz.24. S02E12 – "Rasmus Lindgren"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 67.74Mb)

Description:

I den andra säsongens tolfte avsnitt intervjuar vi Häckens lagkapten Rasmus Lindgren. Det blir frågor och svar om junioråren, Ajax, Groningen och Red Bull. Det blir också prat om märkliga matcher, landslaget, och en hel massa BK Häcken så klart!25. S02E11 – "Ansvarig utgivare"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 44.87Mb)

Description:

I den andra säsongens elfte avsnitt pratar vi om den sköna vinsten mot Trelleborg, hur lång en säongsinledning är och Mervan-affären. Det blir också Häckenquiz, uppsnack inför Elfsborg och lite annat.26. S02E10 – "Saker som är BKH"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 52.59Mb)

Description:

I den andra säsongens tionde avsnitt pratar vi om derbyt, ojämna spelare, Kabirgate och gräs. Jonas håller i Häckenquiz och Leo presenterar saker som är BKH utan att man tänker på det.27. S02E09 – "Spola"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 69.44Mb)

Description:

I den andra säsongens nionde avsnitt pratar vi om krysset mot Hammarby, om att spola i matcher och om att använda smeknamn på andra lag. Dessutom blir det quiz och uppsnack inför derbyt tillika rivalmötet mot IFK Göteborg. Och Marika Westerberg gör ett litet gästspel.28. S02E08 – "Slutet på början"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 46.31Mb)

Description:

Väntan är över – den andra säsongens åttonde avsnitt av En podd om BK Häcken är här! Vi pratar ner matcherna som spelats och snackar upp matchen mot Hammarby. Det blir också quiz, Allsvenskan Fantasy, den mentala delen av fotbollen och smeknamet doktor Baisse delas ut.29. S02E07 – "PUC/RIF-skalan"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 58.76Mb)

Description:

I den andra säsongens sjund avsnitt blir det prat om premiärsegern, PUC/RIF-skalan, gulsvarta skyttekungar och matchen mot BP. Dessutom blir det Häckenquiz och lite annat smått och gott.30. S02E06 – "Uppsnack med Linus Petersson"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 63.43Mb)

Description:

I den andra säsongens sjätte avnsitt snackar vi upp säsongen 2018 med GP:s Linus Petersson. Vi går även igenom Häckens lag lagdel för lagdel, och Tippningarnas tippning (#tipptipp) presenteras.31. S02E05 – "Bring back snygga tröjan"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 51.98Mb)

Description:

I den andra säsongens femte avsnitt av En podd om BK Häcken förklarar Jonas reglerna för att ta sig ut i Europa, vi startar kampanjen #bringbacksnyggatröjan, pratar om en möjlig återkomst och om ett mittfält som Häcken visst hade. Det bjuds på ett Europaquiz och lite annat.32. S02E04 – "Tänk på mig ikväll"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 53.19Mb)

Description:

I den andra säsongens fjärde avsnitt av En podd om BK Häcken pratar vi anfallsjakt, 88:or, matchen mot Djurgården, Häckens klubbmärke och möjliga inmarschlåtar. Dessutom blir det Häckenquiz och lite annat.33. S02E03 – "Say my name"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 41.37Mb)

Description:

Vem är Häckens motsvarighet till David Beckham, och vem är Häckens Peter Forsberg? Svaren finns i den andra säsongens tredje avsnitt av En podd om BK Häcken. Det blir också nedsnack och uppsnack, Häckenquiz, Christer Pettersson och Kim Källström. Och Jonas spårar och spanar!34. S02E02 – "Varma fötter"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 37.62Mb)

Description:

Jonas och Leonard återförenas äntligen. Vilka spelare har vi högre förväntningar på i år jämfört med förra året? Vem vann Guldkängan 2012? Hur var matchen mot Värnamo? Och vem var det som hade varma fötter när han spelade? Vi pratar om detta och en del annat i andra säsongens andra avsnitt av En podd om BK Häcken.35. S02E01 – "Heta potatisar"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 74.28Mb)

Description:

I detta avsnittet så har vi med oss Marika Westerberg som tillsammans med Jonas Henriksson pratar om BK Häckens samt IFK Göteborgs försäsonger. Vi diskuterar träningsläger, frågar oss vad som hände med La Manga, diskuterar media, quiz, Andreas Drugge, IFK Göteborgs supportrarnas hybris, silly och lite annat.36. Viktigt meddelande: Vi kommenterar Häcken-Utsikten
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 1.16Mb)

Description:

Tisdag 23 januari kl 18:00 är det dags för årets första träningsmatch: Häcken-Utsikten. Matchen sänds live på Häckens Facebooksida, och vi – Jonas Henriksson och Leonard Abrahamsson – har fått det ärofyllda uppdraget att kommentera matchen. Ni som inte kommer se matchen på Bravida Arena för jättegärna se den på Facebook tillsammans med oss. Slut på meddelandet.37. S01E30 – "Gala"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 68.21Mb)

Description:

I En podd om BK Häckens stora galaavslutning inleder vi med att snacka om Mikael Stahre. Vi fortsätter sedan festen med att dela ut priser och samtalar med gästerna Gusten Dahlin, fotbollspoddare, och Josefin Hansson, lagkapten i Häckens damlag.38. S01E29 – "Elena Lövholm"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 48.70Mb)

Description:

Vi intervjuar den guldsköldenvinnande sportjournalisten och poddaren Elena Lövholm. Vi pratar om fotboll, allsvenskan, Häcken och en del annat.39. S01E28 – "Från Getingarnas avslutningsfest"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 21.54Mb)

Description:

Intervju med Erik Friberg och Alexander Faltsetas. Inspelad på Whoopsi Daisy under Getingarnas avslutningsfest 11 november.40. S01E27 – "Brons"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 47.60Mb)

Description:

I det långa tjugosjunde avsnittet av En podd om BK Häcken betygsätter vi säsongen 2017 spelare för spelare. Dessutom blir det Häckenquiz, och vi pratar om att kyssa klubbmärket.41. S01E26 – "MMMBop"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 49.98Mb)

Description:

I det tjugosjätte avsnittet av En podd om BK Häcken pratar vi om Häckens nyaste supporter, trovärdighet och sentimentalitet. Leo bjuder på ett Häckenquiz, Jonas hyllar återigen Stefan Ishizaki och rasar mot allsvenska klubbar med hybris.42. S01E25 – "Marcus och Martinus"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 56.01Mb)

Description:

I det tjugofemte avsnittet av En podd om BK Häcken pratar vi om att studsa tillbaka, tidigare Häckenspelare i Europa och nuvarande spelare i respektive landslag. Det blir Häckenquiz och vi påbörjar projektet "Snabba Häckenspelare". Klippet med Johan Hammar hittar ni här https://www.youtube.com/watch?v=gy-HeL1aMg4 .43. S01E24 – "Intressen"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 38.90Mb)

Description:

I det tunga tjugofjärde avsnittet av En podd om BK Häcken blir det snack om skitmatcherna, nya klacksånger, quiz, Häckenspelarnas fritidsintressen och prat om domare.44. S01E23 – "Sonny Karlsson, del 2"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 51.38Mb)

Description:

Den andra och avslutande delen av vår intervju med Häckens sportchef Sonny Karlsson. I denna del pratar vi med Sonny om just arbetet som sportchef. Sonny förklar hur han resonerar kring värvningar, förlängningar av kontrakt och transfersummor. Vi pratar också om bland andra Waris Majeed, Paulinho och Kim Källström. Och Sonny bjuder på en skön sänghistoria.45. S01E22 – "Sonny Karlsson, del 1"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 43.25Mb)

Description:

Första delen av vår intervju med Häckens sportchef Sonny Karlsson. Vi pratar hur han var som spelare, talangutveckling, den resa Häcken gjort under Sonnys tid i klubben och varför han egentligen inte trivdes så bra som A-lagstränare. Plus mycket mer.46. S01E21 – "Småplock"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 38.58Mb)

Description:

Vi pratar om segern mot J-Södra, hejaramsor och den kommande bortamatchen mot Halmstad. Dessutom börjar vi förbereda inför höstens prisutdelningar.47. S01E20 – "Daleho Irandust"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 35.04Mb)

Description:

Vi pratar med Häckens stjärnskott Daleho Irandust om pojk- och junioråren, varför det blev Häcken, genombrottet i Allsvenskan, plastgräs och gången han undvek Mats Gren. Och mycket annat.48. S01E19 – "Fem ett"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 32.97Mb)

Description:

Vi snackar ner derbyt mot Blåvitt och upp mötet mot J-Södra. Däremellan blir det quiz, en derbyanekdot från 1983 och göteborgsfotbollens mest Taribo Westiga frisyr någonsin.49. S01E18 – "Derby och rivalmöte"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 40.51Mb)

Description:

Vi pratar om vinsten mot Sundsvall, Ahmed Yasins succé och det stundande derbyt. Dessutom blir det Häckenquiz, och vi snackar en stund med den hyllade och sympatiske kommentatorn Patrik Westberg.50. S01E17 – "En fotbollssocial norm"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 28.11Mb)

Description:

Vi snackar om incidenten på Tele2 Arena, vinsten mot Hammarby och den kommande matchen mot Sundsvall. Dessutom blir det Häckenquiz, snack om övergångar och Italien.51. S01E16 – "Vi kallar oss BK Häcken"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 31.80Mb)

Description:

Häckendrömelvan är avslutad men En podd om BK Häcken kör på lika starkt som innan. I avsnitt 16 pratar vi om matcher utan personlighet, snabba spelare och tunga skott. Dessutom blir det Häckenquiz och annat smått och gott.52. S01E15 – "Bänken"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 33.42Mb)

Description:

Vi pratar om Reine Almqvist, kissnödiga idrottsmän och möjliga nyförvärv. Det blir Häckenquiz och Häckendrömelvan går i mål.53. S01E14 – "Gothia Cup"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 35.47Mb)

Description:

Vi pratar om överkryssade klubbmärken, Waris Majeed, Gothia Cup-minnen och en del annat. Som vanligt blir det Häckendrömelvan och Häckenquiz.

Här går det att se Gothia Cup-finalen i pojkar 15 från 2001: BK Häcken - Steaua București.54. S01E13 – "Älgakliv"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 38.56Mb)

Description:

En podd om BK Häcken är tillbaka efter ett kort sommaruppehåll. Vi pratar om Simon Gustafson, silly season, skrock och våra rivalers framgångar. Och som vanligt blir det Häckendrömelvan och Häckenquiz. Heja Häcken!55. S01E12 – "Emil Wahlström, del 2"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 41.58Mb)

Description:

Den andra och avslutande delen av vår intervju med BK Häckens mittback Emil Wahlström. Vi pratar om säsongen 2012, cupguldet, skitsnack på planen och jättemycket mer.56. S01E11 – "Emil Wahlström, del 1"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 26.07Mb)

Description:

Del ett av intervjun med Häckens hårdtacklande och bollsäkre mittback Emil Wahlström. Vi pratar om pojk- och junioråren, om varför det blev Häcken, och vem i laget som har sämst musiksmak. Plus mycket annat.57. S01E10 – "Ett till tio"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 38.37Mb)

Description:

Vi summerar vårsäsongen, ger spelarbetyg och pratar om önskevärvningar. Som alltid blir det även Häckendrömelvan och Häckequiz.58. S01E09 – "Simon Gustafsons magiska förstatouch"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 32.62Mb)

Description:

Vi pratar om Martin Ericsson, Rene Makondele, matchen mot Östersund och Häckenspelare i U21-truppen. Och i vanlig ordning blir det Häckenquiz, Häckendrömelvan och uppsnack inför nästa match.59. S01E08 – "Bra serve"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 32.44Mb)

Description:

Vi pratar med Joakim Castberg, ordförande i supporterföreningen Falkarna, om det kommande rivalmötet Häcken-Östersund. Det blir även snack om Halmstads- och AFC-matcherna, Häckendrömelvan, Häckenquiz och annat från fotbollsvärlden.

Artikeln om det syriska fotbollslandslaget finns att läsa här.60. S01E07 – "Kyliga avslut"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 27.01Mb)

Description:

I det sjunde avsnittet av En podd om BK Häcken pratar vi om Kalmar-matchen, Kim Källström och den kommande matchen mot Halmstad. Vi fortsätter också med Häckendrömelvan och Häckenquizet.

Klippet med Markus Rosenberg finns här.61. S01E06 – "De är helt vanliga pizzaätare"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 29.56Mb)

Description:

I det sjätte avsnittet av En podd om BK Häcken jämför vi årets säsongsinledning med fjolårets, pratar genombrott, kör Häckenquiz och fortsätter med Häckendrömelvan. Dessutum snackar vi ner matchen mot Sirius och det blir uppsnack inför Kalmar borta.62. S01E05 – "Det var dags nu"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 28.59Mb)

Description:

BK Häcken slog Blåvitt med 4-0 i derbyt, och självklart snackar vi en hel del om det. Vi fortsätter också med Häckendrömelvan och Häckenquizet, och vi pratar kort om Häckens bittra rivaler Östersund.63. S01E04 – "Rivaler"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 39.51Mb)

Description:

Säsongens fjärde avsnitt av En podd om BK Häcken är det längsta hittills. Vi snackar ner den konstiga matchen mot Örebro och vi snackar upp det heta derbyt mot Blåvitt. Dessutom blir det en intervju med Marika Westerberg från Podd Pa Dembo, snack om rivaler och vi fortsätter presentera våra Häckendrömelvor.64. S01E03 – "Det svåra tredje avsnittet"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 28.89Mb)

Description:

I det svåra tredje avsnittet av En podd om BK Häcken avhandlar vi skitmatchen mot Norrköping, det blir en liten Häcken-utmaning, vi presenterar spelare nummer två i respektive Häckendrömelva och vi snackar upp matchen mot Örebro.65. S01E02 – "Peter eller Krickan?"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 25.35Mb)

Description:

I det andra avsnittet av En podd om BK Häcken avhandlar vi matchen mot GIF Sundsvall, vi kör ett litet Häcken-quiz, vi börjar presentera våra Häckendrömelvor och det blir uppsnack inför IFK Norrköping hemma.

I avsnittet nämner vi en video med bröderna Bärkroth. Den finns att se här66. S01E01 – "Skadorna"
http://enpoddombkh.libsyn.com/... download (audio/mpeg, 13.30Mb)

Description:

Premiäravsnittet av En podd om BK Häcken är äntligen här. Det blir faktarutor, snack om den mållösa premiären i Stockholm, tankar kring den skadefyllda drabbningen på Hisingen och vi blicker fram mot Sundsvall borta.