Podcastblaster Podcast Directory  Podcast Directory

Podcast Search   
Podcast title Generation Freelance
Website URL https://www.worksome.dk
Description Worksome's Podcast om freelancekarrieren og fremtidens arbejdsmarked, hvor du kan møde et hav af spændende gæster. Her debaterer vi hvordan fremtidens karriere ser ud, hvordan man skal gebærde sig på fremtidens arbejdsmarked og hvordan virksomheder og ledere skal tiltrække og arbejde med de bedste talenter i fremtiden. Din vært er Mathias Tao Agger Linnemann, CCO og Co-founder i Worksome - En dansk platform for højt kvalificerede freelancere. Mathias har i de sidste 6 år været ansat i Google Danmark indtil han besluttede sig for at springe ud som selvstændig iværksætter med et hold af dygtige co-founders i startup'et Worksome. Produceret af www.worksome.dk Worksome International: - https://worksome.co.uk/ - https://worksome.com/
Updated Wed, 04 Sep 2019 10:08:30 +0000
Image Generation Freelance
Category Business
Technology
Government & Organizations
Subscribe

Vote for this podcast
    Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 ( votes cast)

Link to this podcast Generation Freelance

Episodes

1. #17 - Når Generation Z rammer din virksomhed - med Emilia Van Hauen
http://worksome.libsyn.com/17-... download (audio/mpeg, 99.83Mb)

Description:

Generation Z er på vej på arbejde. De nye generationer er digitalt indfødte og kommer til at arbejde på nye og anderledes måder end de fleste af os er vandt til. De ønsker frihed, selvbestemmelse og "purpose", men lider også ofte af at være "over-nursede" og vokset op i en verden med "instant gratification". Så hvordan skal du som arbejdsgiver finde, ansætte og motivere de nye generationer?

Hvad karakteriserer generation Z? Hvordan motiverer du generation Z? Hvordan får du generation Z til at samarbejde godt med andre generationer på arbejdspladsen? Hvorfor vælger så mange fra Generation Z at arbejde freelance?

Hør Danmarks førende ekspert på området, Emilia Van Hauen, i denne super spændende episode, som zoomer ind på Generation Z.

 2. #16 - SLUK! For digitale distraktioner og få dit liv tilbage - med læge Imran Rashid
http://worksome.libsyn.com/16-... download (audio/mpeg, 133.81Mb)

Description:

SLUK! Vi har inviteret læge, forfatter og iværksætter Imran Rashid i studiet til en snak om digitale distraktioner, og hvorfor vi ikke længere er herrer over vores egen tid og vores hjerner. I denne episode får du 10 gode råd til at få magten tilbage i dit eget liv.

Hvorfor er digitale medier farlige for os? Hvordan påvirker telefonen, apps og sociale medier vores hjerner? Gode råd ift. børn og digitale medier? Hvad kan du gøre for at tage magten tilbage i dit eget liv?

Denne podcast er produceret af Worksome - London's elite marketplace for freelancers

Worksome er nu live i Norge og USA

 

7ehft7tn3. #15 - Kaare Danielsen, mangemillionær og stifter af Jobindex om startups og rejsen mod rigdom
http://worksome.libsyn.com/15-... download (audio/mpeg, 140.93Mb)

Description:

I denne episode har vi inviteret en sværdvægter på det danske jobmarked, Kaare Danielsen, Stifter og CEO i Jobindex, herunder Computerworld og Stepstone ind til en snak om rejsen som stifter af Danmarks største jobsite, kunstig intelligens og op og nedture som iværksætter.

 

Denne podcast er produceret af Worksome UK4. #14 - Fra TV2 CEO til Freelancer til CEO for Altinget & Mandag Morgen. Per Mikael Jensen om mod, karriere og passion.
http://worksome.libsyn.com/14-... download (audio/mpeg, 100.59Mb)

Description:

Per Mikael Jensen, tidligere CEO for TV2, Metro Express, freelancer og nu CEO i Altinget og Mandag Morgen er gæst i Generation Freelance og fortæller om at turde tage de svære valg i karrieren. Mikael deler ud af sine guldkorn og fortæller bl.a. om følgende:

- Hvorfor skal man skal tage de svære valg i sin karriere

- Hvordan er fremtidsudsigterne for arbejdsmarkedet og freelanceøkonomien?

- Vil den Den Danske Model overleve digitaliseringen?

- Hvad ville du ændre hvis du var statsminister?

 

Find mere information om Worksome here5. #13 - Sådan bliver du SUPERPRODUKTIV - Lars Rothschild Henriksen fra "Getting Things Done"
http://worksome.libsyn.com/13-... download (audio/mpeg, 117.21Mb)

Description:

Hvordan bliver du super produktiv i nutidens konstante tæppebombning af forstyrrelser? Få svaret i denne episode, hvor vi har inviteret en ekspert i produktivitet i studiet. Lars Rothschild Henriksen fra GTD Nordic fortæller bl. a. om:

Hvordan virker hjernen? Hvordan skaber du ultrafokus og koncentration? Hvordan undgår du (digitale) distraktioner? Hvordan frigør du tid til de vigtigste ting? Hvordan prioriterer du når der er ALT for meget der skal gøres?

Denne podcast er hostet af Worksome - Danmarks største markedsplads for freelancere og konsulenter6. #12 - Agil transformation 101 - Jeffrey Saunders fra Institut for Fremtidsforskning
http://worksome.libsyn.com/12-... download (audio/mpeg, 121.57Mb)

Description:

Få styr på den agile transformation. Hvad er agilitet? Hvordan griber du processen an i din virksomhed? Og hvilke fordele venter der på den anden side?

I denne episode gennemgår vi Agil Transformation fra A-Z med Jeffrey Saunders, Director i Institut for Fremtidsforskning og Danmarks førende ekspert indenfor området.

 

- Hvad er agil transformation (vs. digital transformation)?

- Hvordan griber du processen an?

- Hvad er fordelene ved at være agil?

- Hvilke roadblocks kan du forvente undervejs?

 

Worksome er nu live i UK: Worksome - London's elite marketplace for freelancers7. #11 - Tommy Ahlers Unplugged - En dag i mit liv (pre-minister), og tanker om fremtiden
http://worksome.libsyn.com/htd... download (audio/mpeg, 146.15Mb)

Description:

Kun én uge før udnævnelsen som uddannelses- og forskningsminister, besøgte Tommy Ahlers Worksome's studie til en snak om:

En typisk dag i Tommy's liv (pre-minister) Tommy's opskrift på det perfekte startup pitch Fremtidens successfulde iværksætter-profil Iværksætteriets status i Danmark (spoiler: det står sløvt til...) Kan man have BØRN og lave et ambitiøst startup samtidig?

 

Worksome er nu live i UK:  Worksome - UK's marketplace for hiring freelancers8. #10 - HR's midtvejskrise - Pernille Sandberg Bechs analyse af HR krisen
http://worksome.libsyn.com/10-... download (audio/mpeg, 111.37Mb)

Description:

Pernille Sandberg Bech, udnævnt som Årets HR Direktør i 2016, og tidligere CHRO i bl.a. Falck fortæller hvorfor HR i disse år oplever en massiv krise. Hun giver heldigvis også sit bud på hvad HR skal gøre for igen at blive højtaktuelle, for det er der nemlig brug for!

I denne episode kan du høre om:

HR's midtvejskrise Fremtidens HR funktion - hvad, hvordan, hvorfor Det nye HR budget Hvad skal HR forlange fra CEO'en? Sæt HR tech på agendaen Hvad du skal gøre som HR chef i dag!

Denne podcast er produceret af Worksome - Danmarks største markedplads for freelancere og konsulenter

Du kan nu også finde freelance jobs i Storbritannien på Worksome UK9. #9 - Sådan får du success som digital freelancer
http://worksome.libsyn.com/9-s... download (audio/mpeg, 106.39Mb)

Description:

I denne episode får du tips opg tricks til hvordan du kommer i gang og får success som freelancer i den digitale økonomi. Vi har inviteret to relativt nyopstartet, og meget successfulde freelancere i studiet. De giver deres opskrift på hvordan de får de spændende opgaver, hvordan de giver et godt bud så kunden vælger dem frem for andre, samt hvordan man sætter en god pris og får success som digital freelancer.

 

- Sådan kommer du i gang som digital freelancer

- Sådan får du nye opgaver og kunder via online freelanceplatforme

- Få opskriften på hvordan du skriver et super bud på en opgave, så du vinder den!

- Sådan sætter du din pris som freelancer

- Hvorfor anmeldelser/ratings på din profil betyder så meget

 

Denne podcast er produceret af Worksome

Du kan nu også finde freelance jobs i UK10. #8 - Mit liv som freelance IT-konsulent. Thomas Qvist om karrieren som professionel freelance IT konsulent
http://worksome.libsyn.com/8-m... download (audio/mpeg, 130.58Mb)

Description:

I denne episode har vi inviteret en professionel og højt betalt IT konsulent, Thomas Qvist, ind til en snak om karrieren og livet som freelance IT konsulent, samt markedet for IT konsulenter.

I denne episode kan du høre om:

Hvorfor ansætter firmaerne dyre timebaserede IT-konsulenter når det er meget billigere at ansætte folk?  Hvorfor og hvordan man starter som selvstændig IT-konsulent? Hvad kan man tjene som freelance IT konsulent? Hvad er fordelene ved at være ansat på en længere kontrakt? Hvad forventer kunderne fra en konsulent? Hvordan får man en ny opgave/kontrakt fra hhv. traditionelle brokers og på nye digitale platforme

 

Episode page: https://www.worksome.dk/thomas-qvist-om-karrieren-som-professionel-freelance-it-konsulent/

 

Læs vores seneste blogpost om agile working her11. #7 - Fremtidens HR - Deloitte's HR development strategy
http://worksome.libsyn.com/fre... download (audio/mpeg, 110.51Mb)

Description:

Signe Gro Jensen er Head of Organisational Development hos Deloitte, Danmarks, og et af verden største "professional services" virksomheder med over 260.000 globalt ansatte og 2700 danske medarbejdere. Signe fortæller i denne episode om Deloitte's HR Development Strategy og hvordan Deloitte arbejder med diversitet og inklusion, leading performance og ledelseskultur, samt fastholdelse. Vi kommer også rundt om fremtidens arbejdsmarked, performance kultur i Google, brugen af freelancere i store komplekse virksomheder, samt gode råd til HR professionelle, ledere og nysgerrige arbejdstagere.

Kom rundt om Deloitte's HR development strategy Hvor bevæger HR sig hen i store multinationale selskaber? Hvordan påvirker verdens politiske klima arbejdsmarkedet? Hvordan bør virksomheder motivere fremtidens generationer hvoraf flere vælger en freelance-karriere? Hvorfor vælger flere og flere livet som freelancere?

 

Denne podcast er produceret af Worksome - Danmarks største markedsplads for freelancere og konsulenter

Læs vores seneste blogpost her: Fastansaettelse eller freelance job12. #6 - The smartest people never work for you! Laila Pawlak om staff-on-demand og agilitet i fremtidens vindervirksomheder
http://worksome.libsyn.com/6-t... download (audio/mpeg, 111.68Mb)

Description:

I denne episode har vi inviteret CEO og Co-founder af SingularityU Denmark Laila Pawlak ind til en snak om, hvordan teknologien vil påvirke den måde vi skaber, udvikler og driver virksomheder på.

Vil maskinerne overhale mennesket, hvor hurtigt vil det gå, og hvordan skal du som virksomhed og arbejdstager forholde dig til fremtidens arbejdsmarked?

I denne episode kan du høre om:

- Staff on demand og hvordan man får adgang til super-viden og kompetencer

- Den eksponentielle organisation og agilitet

- Hvordan fremtidens vinderorganisation puster sig op og slanker sig i takt med behovet

- Hvorfor den traditionelle jobansøgning er død

- Hvordan algoritmer allerede i dag er bedre til at matche virksomhed og arbejdstager end det menneskelige alternativ 

 

Denne podcast er produceret af Worksome - The Platform for hiring elite freelancers

 

 13. #5 - Sådan leder du i freelanceøkonomien! Steffen Hedebrandt om ledelse på fremtidens flydende arbejdsmarked
http://worksome.libsyn.com/5-s... download (audio/mpeg, 110.56Mb)

Description:

Denne episodes gæst er Steffen Hedebrandt, én af Nordens førende eksperter i freelanceøkonomien. Steffen er i dag CMO i startup'et Airtame, som bl.a. står bag en af verdens største crowdfunding kampagner, blogger på Børsen og tidligere været Nordisk direktør i freelanceplatformen Upwork. Han er flittig bruger af freelancere, og fortæller i denne episode om ledelse på fremtidens flydende arbejdsmarked, hvor de dygtigste teams er agile og består af en kombination af faste medarbejdere og freelancere:

> Sådan bruger nogle af verdens førende virksomheder freelancere

> Sådan leder du et agilt team bestående af både freelancere og faste medarbejdere

> Sådan bruger vi selv freelancere i startup'et Worksome

> Hvorfor fremtidens dygtigste talenter vil have 100% frihed under ansvar

> Hvorfor fremtidens vindervirksomhed har brug for en stærk strategi for brug af freelancere

 

Denne podcast er produceret af Worksome - Danmarks Robo Recruiter

Læs vores seneste blogpost: 5 workforce development trends to watch14. #4 - Lønmodtageren er STENDØD! Fremtidsforskeren Louise Fredbo Nielsen om din fremtidige karriere
http://worksome.libsyn.com/lnm... download (audio/mpeg, 110.50Mb)

Description:

Lønmodtageren er STENDØD! Fremtidsforskeren Louise Fredbo Nielsen dykker ned i fremtidens arbejdsformer og hvordan den typiske karriere bliver helt anderledes. Hun fortæller om hvad man skal gøre og kunne for at stå godt på fremtidens arbejdsmarked.

Hvorfor er lønmodtageren død?

Hvordan ser fremtidens arbejdsmarked ud?

Hvilke kompetencer skal du udvikle for at stå stærkt på fremtidens arbejdsmarked?

Hvordan skal du som leder tiltrække de bedste talenter og organisere dig til fremtiden?

 

Denne podcast er produceret af Worksome - The platform for elite freelance jobs

 

Læs vores seneste blogpost: How to become a freelancer15. #3 - Talentflugten fra HR - Anne Frost om ledelse i freelanceøkonomien
http://worksome.libsyn.com/tal... download (audio/mpeg, 162.84Mb)

Description:

Denne episodes gæst er Anne Frost som giver gode råd om ledelse i fremtidens fleksible arbejdsmarked og fortæller hvordan HR's rolle har ændret sig markant siden finanskrisen. Anne Frost er én af Danmarks førende eksperter i ledelse af de nye generationer, samt hvordan sociale medier spiller en altafgørende rolle i moderne ledelse.

 

Denne podcast er produceret af Worksome - Danmarks markedsplads få direkte adgang freelancere

 

Læs vores seneste blogpost her: 5 gode raad til virksomheder saadan-lykkes du med freelancere16. #2 - Survivalguide for freelancere! Med Palle Schmidt, forfatter, tegner og 100% freelancer
http://worksome.libsyn.com/sur... download (audio/mpeg, 137.14Mb)

Description:

"Når jeg fortæller folk, at jeg er freelancer, får jeg ofte følgende spørgsmål: Er det ikke meget usikkert? Jeg vil vove den påstand, at det er mere usikkert at have et såkaldt normalt arbejde. Lad mig prøve at illustrere hvorfor. Hvis man henvender sig til en bank med henblik på at investere, så får man et godt råd: Spred dine aktiver. Man er mindre sårbar, hvis man satser på mere end én ting.

Skal man i samme bank låne penge, så får man det stik modsatte råd. En freelancer, der baserer sin indkomst på mange forskellige arbejdsgivere, opfattes som et usikkert kort. Det er klart mere sikkert at satse hele butikken på én indkomstkilde ved at have et »fast« arbejde!

Som jeg ser det, er hverken banker, sociale myndigheder, skattevæsen eller dagpengesystem fulgt med tiden. Det er stadig indrettet til lønmodtagere. Sikkert fordi dem, der arbejder førnævnte steder, selv er det."

 

Denne podcast er produceret af Worksome.

You can now also find freelance jobs in London on Worksome UK17. #1 - Vi formatterer harddisk'en: Anders Høeg Nissen om at springe ud som selvstændig freelancer
http://worksome.libsyn.com/gen... download (audio/mpeg, 177.45Mb)

Description:

Velkommen til Generation Freelance - Worksome's podcast om freelancekarrieren og fremtidens arbejdsmarked. I denne første episode har vi inviteret teknologigeniet og tidligere vært på P1 Harddisken Anders Høeg Nissen i studiet. Efter 17 år i fast job i DR har Anders taget springet ud som selvstændig freelancer og lever nu bl.a. af at lave podcasts og holde foredrag. Han fortæller her om hvordan han er startet og kommet på vingerne som freelancer og hvilke udfordringerne og befrielser der er forbundet med det. I episoden tager vi også vores teknologi-briller på og drøfter fremtidens arbejdsmarked og hvordan teknologien kommer til at drive nogle store forandringer mod mere løse og fleksible tilknytninger.

 

Denne podcast er produceret af Worksome - Danmark største markedsplads for freelancere og konsulenter

 

Læs vores seneste blogpost her: The future of work is flexibility